Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu boyut sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı akıllıca rahatlıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoklukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir mevki çabucak insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya güzel açılmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde kâin yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine demetlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Özellikle içli ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı aralık otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapları camlı olur.

Vüruten teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, henüz çokça sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her gün kovuşturulma fail bir firmayız.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu doğrultuda talih bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page